Проведе се Шестото заседание на XXV-тата Общинска партийна конференция на

...
Проведе се Шестото заседание на XXV-тата Общинска партийна конференция на
Коментари Харесай

Социалистите от Хасково подкрепиха Корнелия Нинова и провежданата от БСП политика

Проведе се Шестото съвещание на XXV-тата Общинска партийна конференция на Българска социалистическа партия – Хасково, на което бяха препоръчани номинации за идните парламентарни избори. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

Бяха прегледани и признати докладите на ръководителя на БСП-Хасково Камен Тодоров и народния представител Смиляна Нитова.

Подчерта се изрично мощната роля на Българска социалистическа партия на локално равнище, която демонстрира изключителна интензивност, като съществени акценти бяха сложени върху сполучливият сигнал до прокуратурата на Република България, който докара до понижаване цената на водата за хасковлии, сполучливите борби на Българска социалистическа партия - Хасково в Общинския съвет, с които продължиха и в Административен съд - Хасково и Върховен административен съд и доведоха до понижаване на такса „ битови боклуци “ за всички хасковлии и бизнеса.

По отношение на националната политика на Българска социалистическа партия бяха изразени голям брой позитивни мнения, като обществената политика беше регистрирана като безапелационен триумф на левицата в законодателно отношение. Грижата за младите фамилии, безплатните учебници за децата, преизчисляването на пенсиите и повдигането на МРЗ бяха съществени акценти и получиха аплодисментите на залата.

Наред с това бяха наказани провокациите на част от делегатите на Конгреса. Беше изразена и безапелационна поддръжка за управлението на Българската социалистическа партия и ръководителя Корнелия Нинова, което се обективизира в декларация за поддръжка на мощна и обществена партия, която да бъде обединена.

След привършване на съвещанието членовете на Българска социалистическа партия - Хасково се поклониха пред паметта на Апостола на свободата Васил Левски пред паметника му в Хасково в наличието на неговия скулптур Иван Парасков.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР