Проведе се благотворителен турнир, по инициатива на ГДБОП, в помощ

...
Проведе се благотворителен турнир, по инициатива на ГДБОП, в помощ
Коментари Харесай

Благотворителен турнир, по инициатива на ГДБОП, помага на деца на починали служители на МВР

Проведе се благотворителен шампионат, по самодейност на ГДБОП, в помощ на деца на умряли чиновници на Министерство на вътрешните работи. Домакин на шампионата бе Академията на Министерство на вътрешните работи, а неговата цел е набиране на средства за подкрепяне на две деца на умрял чиновник на ГДБОП - Министерство на вътрешните работи, както и на второкурничка от АМВР, чиито родители също са умряли, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

В конкуренцията се включиха 30 тима от ГДБОП, ГДНП, ГДЖОСБТ, Столична дирекция на вътрешните работи, ОДМВР - София, Варна, Пазарджик, Сливен, Враца, Благоевград, Русе, Плевен и Велико Търново, АМВР и Бюрото за отбрана на очевидци на Министерството на правораздаването.

Те се състезаваха в две съществени дисциплини – физическо натоварване и пукотевица. Наградите на спечелилите бяха връчени от ректора на АМВР старши комисар доцент доктор Иван Видолов.



Първите две награди отвоюваха два от мъжките тимове на ГДБОП, а третото място бе присъдено на тима на Бюрото за отбрана на очевидци при Министерството на правораздаването.

При дамите най-добре се показаха тимовете на АМВР, три от тях заеха трите челни места в класацията.



Хубаво е, когато думите „ съпричастност “ и „ взаимност “ не са забравени. Колегите от системата го демонстрират. Ръководството на Министерство на вътрешните работи поддържа всяка самодейност, зад която стои положителното сърце и оказва помощ на положителното и справедливостта. Никой не е застрахован от болката, само че е значимо да сме солидарни, смирени и виновни, обявиха при откриването на шампионата замeстник-министър Моника Димитрова-Бийчър и заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Станимир Станев.



Състезанието бе израз освен на професионални, само че и на прочувствени качества, които чиновниците на Министерство на вътрешните работи имат - взаимност и подготвеност постоянно да оказват помощ.

Директорът на ГДБОП основен комисар Калин Стоянов изрази вяра, че шампионатът ще сложи едно ново начало, което ще продължи линията, обрисувана от годишната благотворителна акция за подкрепяне на деца на починали чиновници на Министерство на вътрешните работи.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР