Проваленият главен редактор на вестник Конкурент“ Георги Александров става заместник-директор

...
Проваленият главен редактор на вестник Конкурент“ Георги Александров става заместник-директор
Коментари Харесай

Смях в залата! Гошо Синдика става зам.-директор на театъра във Враца, пече се грандиозен скандал

Проваленият основен редактор на вестник „ Конкурент “ Георги Александров става заместник-директор на театъра във Враца, научи организация BulNews.
Вчера новият шеф на институцията Вадлен Александров встъпи в служба с водосвет за здраве, на който участваха кметът на Враца Калин Каменов и колективът на храма на Мелпомена.
След формалната част се е провело и първото заседание, на което Гошо Синдика е бил показан като новия заместник-директор. Така театърът във Враца, който е в нежелано финансово положение, ще има втори подобен, защото все още тази служба се заема от Нина Донева.
Това развиване на обстановката има капацитета да провокира голям скандал.
Новоизлюпеният зам.-директор към момента по трудов контракт е основен редактор на „ Конкурент “. В контракта му категорично е посочено, че срокът на предизвестието му е 1 месец. Към тази дата никой в офиса на банкрутиралия ежедневник не знае, че Гошо Синдика ще абдикира от потъващия транспортен съд и това сигурно ще породи напрежение. Отгоре на всичко в Търговския указател той към момента се води шеф на „ Конкурент нюз “ ЕООД и няма по какъв начин да стартира работа в държавната институция. Това е по този начин, защото мюрето Димитър Николов стана народен представител от ГЕРБ и няма право да бъде шеф на комерсиално сдружение.
Това скандално предопределение се пече от към месец. Тогава радарът на BulNews засече дискретна среща сред Гошо Синдика и бъдещия шеф. Повече от час Вадлен Александров обясняваше обстановката на дребничкият мъж от село Ружинци, който единствено кимаше с глава. Това единогласие е видимо и е хубаво новият шеф да го знае.
Гошо Синдика е много долнопробна персона, която няма да се поколебае да съобщи и следващия си шеф. През живота си той е ял бял самун при двама души, само че това не му попречи да води люти оскърбителен акции против тях. Достатъчно е Вадлен Александров да ревизира в „ Конкурент “ каква мръсотия е изливана обратно във времето за Даниел Бузов и Анастас Попдимитров, с цел да види какво го чака и него. Всъщност, през вчерашния ден той прецака и третият си шеф, и навръх рожденния му ден. Подарък, та дрънка!
И тъй като Гошо Синдика към този момент се прави на мъж пред новия шеф, е хубаво да се знае, че той е първият във Врачанско, който е употребил майчиство. Не че нещо, ама…
А, и още нещо значимо.
При предходния му престой в театъра в качеството на пиар, много личен състав му го беше набрал и боят му се размина на косъм. Може би този път косъмът ще се скъса…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР