Проучване, проведено от руския мобилен оператор MegaFon, показва, че т.нар.

...
Проучване, проведено от руския мобилен оператор MegaFon, показва, че т.нар.
Коментари Харесай

Руснаците започнаха активно да купуват смартфони на старо

Проучване, извършено от съветския мобилен оператор MegaFon, демонстрира, че така наречен платформи за препродажба, предлагащи използвани и ремонтирани електронни устройства, както и други артикули, бързо набират известност в Русия.

Счита се, че растежът е обвързван с актуалната геополитическа обстановка и отдръпването на редица известни марки от съветския пазар. Освен това се следи доста понижаване на доставките на първокласни артикули от Съединени американски щати и Европа.

Изчислено е, че общият трафик на уебсайтовете на 14 известни платформи за разгласи и препродажба в Русия е повишен с една трета тази година (33%) спрямо януари-юли 2021 година

Специализираните услуги, които работят с съответна категория артикули, като да вземем за пример потребителска електроника, дизайнерски артикули и аксесоари, порастват 10 пъти по-бързо от универсалните платформи. Те оферират комфортно обслужване, в това число доставка, и удостоверяват качеството на стоките.

Трябва да се означи, че през април MegaFon, дружно със Smart Bazar, навлезе в сегмента на обновеното съоръжение, като предложи на потребителите опцията да продадат старите си смарт телефони и да получат възнаграждение за тях в салони в цялата страна, както и да закупят актуализирани устройства с гаранция.

" През първите три месеца на програмата продажбите на актуализирани смарт телефони в онлайн магазина на MegaFon надвишиха проекта два пъти. Най-активните продажби и покупки на възобновени джаджи са в районите, където потребителите обичайно първи пробват всичко ново - в Москва и района, както и в Санкт Петербург, само че сътрудниците виждат растеж на търсенето и в други елементи на страната ", се споделя в изследването.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР