Процентът на руснаците, които са доволни от работата на президента

...
Процентът на руснаците, които са доволни от работата на президента
Коментари Харесай

Рейтингът на Путин падна до рекордно ниско ниво, като най-зле е имиджът му сред младите

Процентът на руснаците, които са удовлетворени от работата на президента Владимир Путин, е понижен до най-ниското равнище до момента, откогато е държавен глава на Русия. Той е към този момент 59%, съгласно съветската организация за изследване на публичното мнение " Левада ", написа БГНЕС.
Путин остава известен измежду тези, които имат " дребен късмет да подобрят живота си ", като възрастното население и част от селското население, показва организацията.
Само 12% от хората на възраст сред 18 и 24 години утвърждават работата на Путин .
Проучването е извършено предишния месец, когато в края му броят на инфектираните и умиращи от новия ковид в Русия стартира да надвишава този в Китай.
Според резултатите от изследването, недоволството от страната нараства измежду тези, които " не са получили предстоящата помощ по време на възходящата икономическа рецесия ".
Руският президент съобщи през днешния ден, че Русия не би трябвало да бърза да отстранява рестриктивните мерки поради ковид, предупреждавайки, че всяко бързане при отдръпването на превантивните ограничения може да обезсили постигнатото досега. Той акцентира, че губернаторите ще имат отговорността да вземат решение по какъв начин да работят в своите райони.
Руският Център за отговор на ковид рецесията съобщи през днешния ден, че броят на случаите се е нараснал с над 10 000 през последните 24 часа, за четвърти следващ ден, и в този момент е 165 929. В същото време има 1 537 смъртни случая.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР