Протестите са демократично право и те възвръщат надеждите и достойнството

...
Протестите са демократично право и те възвръщат надеждите и достойнството
Коментари Харесай

Радев счита протестите за закономерни и очаква кабинетът и НС да посочат изход

Протестите са демократично право и те възстановяват очакванията и достолепието също по този начин на българите като жители. Затова съгласно мен и тези митинги са закономерни. Това съобщи президентът Румен Радев, който посети 61-ва Стрямска механизирана бригада в Карлово, съобщи БГНЕС. Държавният глава уточни, че чака държавното управление и Народното събрание да посочат излаз от тази обстановка.
Властта в действителност санкционира жителите за бедността, която тя не съумява да пребори. Не единствено това, само че гласът на жителите, техните болки и паники не се чуват, те някак си не доближават до ръководещите. Властта губи датчиците си, чувството си за проблемите на хората и в случай че няма една чуваемост, в случай че няма съответни ограничения, в случай че не престават изказвания арогантни и цинични, в случай че продължава неразбирането на проблемите на хората, закономерно е тези митинги да не престават, безапелационен бе Радев.
Той добави, че не може да каже дали митингите са политически режисирани. „ Но съгласно мен никой не може да изкара хората принудително на улицата. Оставката в миг на растящи цени, инфлация, увеличаваща се престъпност, не е решение, а абдикация от отговорност. Властта би трябвало да знае, че отводът от ръководство и бягството от проблемите слага морална бариера пред упоритостта да искаш властта още веднъж. Затова чакам държавното управление и Народното събрание да посочат излаз от тази обстановка, акцентира още президентът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР