Протестиращите в София блокираха движението в района на парламента. До

...
Протестиращите в София блокираха движението в района на парламента. До
Коментари Харесай

Протестиращи в София блокираха движението в центъра на града

Протестиращите в София блокираха придвижването в региона на Народното събрание. До конфликти с полицията не се стигна. Те скандираха „ Оставка” и предявиха обществени претенции, съобщи БГНЕС.
След това протестиращите потеглиха в шествие от Народното събрание към Министерския съвет. Булевард „ Дондуков” беше блокиран. Част от участниците в протестното шествие хвърляха пиратки по булеварда.
От Министерския съвет протестното шествие се насочи към „ Орлов мост”. Протестиращите отдадоха респект пред паметника на Васил Левски. Всички жители паднаха на колене и резервираха минута безмълвие.
След това шествието се насочи към „ Орлов мост”, където придвижването още веднъж беше блокирано. Към 20.30 часа стачкуващите се отдръпнаха и придвижването беше пуснато.
Малко по-рано пред постройката на Министерския съвет имаше и проява на майки на деца с увреждания. Техните претенции за оставка на вицепремиера Валери Симеонов се реализираха, само че битката им ще продължи най-малко до приемането на новия Закон за интеграция на хората с увреждания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР