Протестиращите търговци и дистрибутори на горива се срещнаха с депутати

...
Протестиращите търговци и дистрибутори на горива се срещнаха с депутати
Коментари Харесай

НФСБ обеща подкрепа на малките търговци на горива

Протестиращите търговци и дистрибутори на горива се срещнаха с депутати от НФСБ , осведомиха от централата на партията.

Припомняме, два следващи дни притежатели на дребни бензиностанции, търговци и дистрибутори на горива стачкуват под прозорците на властта.
Протестиращите отхвърлят препоръчаните промени в Закона за горивата, импортирани в Народното събрание от депутата от патриотичния фронт Емил Димитров - Ревизоро и група народни представители . На митинга им бяха издигнати плакати против Емил Димитров - народен представител от групата на Оперативна програма.

 Търговци на горива стачкуват втори ден против измененията в закона
Търговци на горива стачкуват втори ден против измененията в закона

" Ревизоро вън от Народното събрание ", " Бойко, стой монопола! "

От НФСБ изясняват, че единствено депутатите от тяхната партия са откликнали на проблемите на протестиращите (срещу проектозакон, импортиран от Оперативна програма, в които членуват НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация - б.р.) и са се срещнали с тях.

Представителите на Национално съдружие на междинните и дребни търговци и превозвачи на горива са признати в централата на патриотичната партия на столичната ул. " Раковска " 134 от депутатите Валентин Касабов, Христиан Митев, Георги Колев и Йордан Апостолов .

От партията оповестяват, че " след диалозите, едно стана ясно - НФСБ ще отбрани дребните притежатели на горива " .

" Ние, депутатите от НФСБ няма да ви оставим, освен това, борбата ще я водим дружно и мисля че ще успеем ", съобщи Валентин Касабов по време на срещата.

По думите на Йордан Апостолов законовата уредба би трябвало да е съобразена с ползите на всички групи . В тях той включва търговци на едро, на дребно, превозвачи - огромни, дребни. " Да има база, всеки да си внася полагащите се налози, никой да не укрива, тъй като тези пари в последна сметка влизат в бюджета и се преразпределят ", сподели Апостолов.

След срещата стана ясно, че от Сдружението на дребните търговци на горива ще изготвят оферти за промени , които ще дават на депутатите, с цел да може те да бъдат прегледани и прецезирани преди второто четене на проектозакона в Пленарната зала.

В информацията на партията се споделя, че протестиращите търговци на горива са благодарили на депутатите от Оперативна програма и са декларирали, че срещата е била извънредно потребна за тях . Очаква се след завръщането си в страната и вицепремиерът Валери Симеонов, който застава компактно зад настояванията им и ги поддържа напълно, да беседва с представители на Сдружението.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР