Протестиращи щурмуваха посолството на САЩ в Багдад в отговор на

...
Протестиращи щурмуваха посолството на САЩ в Багдад в отговор на
Коментари Харесай

Атакуваха американско посолство в Багдад

Протестиращи щурмуваха посолството на Съединени американски щати в Багдад в отговор на въздушните удари. Причината са въздушните удари, които американците нанесоха над „ Хизбула “, при които са били убити 25 души, оповестява „ Дейли Мейл “, представена от Блиц. В отговор американските елементи, охраняващи постройката на посолството, използваха сълзотворен газ против стачкуващите, с цел да ги разпилян. Те пренебрегнаха апелите да се отдръпват от територията на дипломатическата постройка.  

``
реклама

По-рано бе обявено, че стачкуващите са преодолели контролно-пропускателни пунктове, които лимитират достъпа до така наречен зелена зона на Багдад, скандирайки „ Смърт за Америка “.  Те изгориха флагове на Съединени американски щати и са издигнаха плакати, призоваващи посолството да бъде закрито. Протестиращите изтръгнаха охранителните камери от стената на посолството на фона на опитите на иракските сили за сигурност да ги задържат.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР