Протестиращи се събраха пред сградата на Народното събрание с искане

...
Протестиращи се събраха пред сградата на Народното събрание с искане
Коментари Харесай

Протестиращи скандират Оставка пред НС, искат пълен военен неутралитет на България

Протестиращи се събраха пред постройката на Народното събрание с искане за оставка на държавното управление. Протестът от организаран от партия " Възраждане ", която е изрично срещу страната ни да даде оръжие на Украйна. Протестът е под надпис " Пълен боен неутралитет на България ".

" Възраждане " упорства държавното управление на четворната коалиция да подаде оставка, тъй като не се оправя с рецесиите, пред които страната ни е изправена. Националистите декларират, че за 100 дни кабинетът на Кирил Петков е посочил, че обслужва непознати ползи и е спечелил единствено съмнение.

Управляващите са марионетки и продажници и би трябвало да си вървят допустимо най-бързо, обявиха уредниците на митинга.

В отговор протестиращите скандират " Оставка ".

С протестните дейности " Възраждане " показва безапелационна позиция, че България няма място във военния спор сред Русия и Украйна и не би трябвало да дава военна помощ на украинската страна.

В момента единственото нещо, което стопира депутатите да гласоподават плана за изпращане на военна помощ на Украйна - този акт на изменничество, сте всички вие тук на площада. Истината е, че през днешния ден това предложение трябваше да бъде импортирано, само че те се уплапшиха, тъй като предателите са страхливи, крепят ги само непознати сили, съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

България не е НАТО, България не е Европейският съюз, България – това сме ние. Националните предатели усещат, че революцията стартира. Ние няма да отстъпим, до момента в който още веднъж не стартираме да управляваме страната си, съобщи Костадинов, като прикани за оставка на държавното управление и предварителни избори.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР