Протестът срещу мен беше тюрлюгювеч. Така вицепремиерът Валери Симеонов определи

...
Протестът срещу мен беше тюрлюгювеч. Така вицепремиерът Валери Симеонов определи
Коментари Харесай

Симеонов призова да не се провежда протест в негова защита

„ Протестът против мен беше тюрлюгювеч ”. Така вицепремиерът Валери Симеонов дефинира демонстрацията пред Министерския съвет в понеделник, на която майки на деца с увреждания и жители желаеха оставката му. Недоволството им провокира изявление на Симеонов, в което той назова майките „ кресливи дами с сякаш заболели деца ”.

За отдръпване на вицепремиера от поста му настояха и от „ Атака ” и оповестиха, че снемат политическото си доверие от него.

„ Не бях сюрпризиран, че те желаеха оставката ми ”, съобщи Симеонов на брифинг в Министерски съвет във вторник. И увери, че все още спор в обединението „ Обединени патриоти ” няма.

„ Дори да подам оставка, държавното управление може да продължи да действа ”, сподели още Симеонов.

Той разгласи, че редица организации готвят контрапротест в негова отбрана, който би трябвало да се организира в сряда заран. Вицепремиерът обаче прикани демонстрацията да бъде анулирана, тъй като самият той не приемал „ средствата на уличния напън ”.

„ Обръщам се към тях да не организират този протест, тъй като аз се усещам задоволително убеден в това, което върша. Не одобрявам морални оценки от всевъзможни направления – от горната страна, изпод, отляво, отдясно ”, безапелационен бе Симеонов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР