Протестърите окупирали пътя между Стара Загора и Хасково продължават да

...
Протестърите окупирали пътя между Стара Загора и Хасково продължават да
Коментари Харесай

Нахалството расте на протеста край Стара Загора

Протестърите окупирали пътя сред Стара Загора и Хасково не престават да демонстрират дебелоглав и да изискват да бъдат позволени до автомагистрала " Тракия ". Кметът на Стара Загора Живко Тодоров се срещна с тях, с цел да опита ги разубеди да не основават проблеми на придвижването.

Въпреки обяснителния си звук и апелите да входират публично искане за демонстрацията си и да обсъдят обстановката, протестиращите не пожелаха да послушат кмета, оповестява Novini.bg.

Част от тях даже си желаеха екотоалетни за естествените им потребности.

" Ние нямаме кой провежда формалното шествие ", разяснява Живко Тодоров.

От своя страна протестиращите настояха, че са блокирани от полицията, а заповедта за това не била локална, а от другаде. Те споделиха, че имало клипчета в групата във Facebook и информация за митинга там.

" Дойдох при вас, с цел да мога да намеря метод от името на нашите жители да намерим решение. Аз също мога да задам въпроса не е ли обидно да държите хората от Стара Загора заложници? ", сподели им Живко Тодоров.

Този му коментар обаче не се хареса на недоволните и те започнаха да скандират " Оставка ".

Властите са безапелационни, че няма да позволен обсада на автомагистрала " Тракия ". Днес и шефът на Агенция " Пътна инфраструктура " сподели, че сходни дейности са неприемливи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР