Протест в Бузовград, след като пиян и дрогиран шофьор блъсна

...
Протест в Бузовград, след като пиян и дрогиран шофьор блъсна
Коментари Харесай

Протест в Бузовград, след като пиян и дрогиран шофьор блъсна 14-годишно дете

Протест в Бузовград, откакто пийнал и дрогиран водач блъсна 14-годишно дете. 

Хора от селото желаят незабавни ограничения, с цел да се обезопасят пътищата на село. Според тях са нужни легнали служители на реда, пешеходни пътеки, спомагателни знаци и в допълнение осветяване. Призовават за повече внимание и желаят помощ и от кмета на Казанлък. Според някои от тях е належащо да се построи и кръгово придвижване, предава БТВ.

" Бюджетите на селата са дребни и за мен е мъчно да се оправя с всички проблеми, които са насъбрани в годините и са доста ", разяснява кметът на селото Мая Берова. Тя уточни, че все още всеки дирек на основната улица е с осветяване, а благоприятни условия за легнали служители на реда има - когато се асфалтира улица и остане спомагателен материал.

Кметът на Бузовград е пресметнал, че за селото са нужни 11 легнали служители на реда, а такива не могат да се създадат с излишък от асфалт.

Пострадалото дете към момента е с заплаха за живота и е в доста тежко положение. По-време на случая то е било с двама свои другари, които са станали очевидци на случилото се. Родителите им споделиха, че и двете деца са в потрес, уплашени и уплашени.

През 2003 година бяха убити по същия метод, на същия път, три деца от Бузовград ", напомни локален гражданин. Шофьорът, блъснал 14-годишното момче в петък, е от прилежащото село Розово и е бил с 1,4 промила алкохол в кръвта. Хората от Бузовград настояват, че той е някогашен служител на реда и редовно е употребявал алкохол, само че ограничения не са взети.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР