Протест ще поиска да бъде отнета шофьорската книжка на баскетболния

...
Протест ще поиска да бъде отнета шофьорската книжка на баскетболния
Коментари Харесай

Протест ще иска Тити Папазов да остане без шофьорска книжка

Протест ще изиска да бъде отнета шофьорската брошура на баскетболния треньор и член на надзорния съвет на футболния " Левски " Константин (Тити) Папазов. Демонстрацията ще се организира във вторник сутринта пред КАТ София.

Причината за настояването са " безбройните видеодокументирани нарушавания " на Папазов. " А за какво да не попитаме и за оставката на шефа на КАТ София ", пишат във, в което над 300 души са декларирали, че ще вземат участие.

Миналата седмица да изпреварва на колона и да прави ляв завой на червен светофар. Пътната полиция разгласи, че този път не карал той, а различен лидер, който се е признал за отговорен.

Преди няколко месеца акционерът в " Левски " обаче бе сниман да прави нарушаване. от жител по какъв начин минава на червен светофар през натовареното кръстовище на мол " Парадайз " в София. Тогава той призна, че е управлявал автомобила.

Министерство на вътрешните работи сформира акт на Папазов и му връчи и всички залежали електронни фишове за осъществените от него нарушавания на пътя през последните три години. Става дума за 13 фиша. Всички те са за превишена скорост по пътищата на цялата страна.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР