Протест се проведе пред съдебните палати в Русе, Ямбол, Велико

...
Протест се проведе пред съдебните палати в Русе, Ямбол, Велико
Коментари Харесай

Бог спасил “инструмента си”: Прокурори протестираха заради “атентата” срещу Гешев

Протест се организира пред правосъдните покои в Русе, Ямбол, Велико Търново, Силистра, Сливен, Плевен. 

 

Пред Съдебната палата в София представителят на основния прокурор Сийка Милева съобщи: 

 

" Тук сме да кажем, че не ние е боязън и че сме подготвени да протестираме всеки ден, до момента в който страната не ни отбрани ", предават от Българското национално радио.

Тя отхвърли спекулациите, че случилото се може да е инсценировка и прикани “да оставим политици, депутати и публицисти да приказват ”. Определи тиражираната версия като “недопустима ”.

 

“Свидетели сме на дългогодишна война против прокуратурата, водена с компромати, медийни офанзиви и изявления, с писането на лобистко законодателство и с организирането на улични митинги ", съобщи пред медиите Сийка Милева. 

 

Според нея “благодарение на Бог ” няма потърпевши. 

 

По думите й е формирано досъдебно произвеждане, а вторият оглед на мястото на случая завърши. Междувременно Министерството на вътрешните работи и Националната следствена работа влязоха в цялостно несъгласие по въпроса има ли или няма обвинен за случилото се. 

 

Иван Демерджиев, длъжностен министър на вътрешните работи, уточни, че към този момент има обвинен, само че отхвърли да даде повече детайлности. Междувременно съобщи, че силовото ведомство не работи по версията за инсценировка. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР