Простреляната Яница Николова от Русе отвори фаталното студио за красота,

...
Простреляната Яница Николова от Русе отвори фаталното студио за красота,
Коментари Харесай

Яница от Русе отвори студиото, в което бе простреляна

Простреляната Яница Николова от Русе отвори съдбовното студио за хубост, в което мъжът й я преби и простреля.

Салонът стартира работа през вчерашния ден, а новината за връщане към естествения метод на живот разгласи самата красавица, която сполучливо се възвръща след нещастието.

Драмата с русенката се разигра в студиото на улица „ Плиска “ 1 в края на предходната година. 46-годишният брачен партньор на Яница - румънецът Мариан Алин, я пребива, поставя й белезници на ръцете и я прострелва с нелегално притежаван револвер.

Жената е открита в тежко положение със забележителна кръвозагуба. Откарана е в болница в Русе, където е оперирана цели пет часа. В началото на януари т.г. Яница претърпя и интервенция на гръбначния дирек в болница във Варна, като сега организира рехабилитация.

Красивата дама призна, че още няма да се завръща на работа, като ще я заместват други дами.

„ Ще ви помоля по отношение на часове на мен да не ми пишете, защото аз график няма да имам. Моята задача сега е друга, отправям силите и мислите си там и се надявам доста скоро да се видя с всяка една от вас. Графикът за записване ще върви седмица за седмица. Обещавам, че за всички ще има час “, разгласи Яница, цитира Hot.Arena.

Часове след нещастието румънецът стрелец беше хванат. Мариан е открит в фамилен автомобил, умрял вследствие на задушаване от газове. От съжителството си с мъжа Яница има две деца - на 11 и 10 години. Най-вероятната версия за опита за ликвидиране е ревнивост от страна на мъжа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР