Просто случаен момент, заснет под случаен ъгъл, заяви председателят на

...
Просто случаен момент, заснет под случаен ъгъл, заяви председателят на
Коментари Харесай

Тошко Йорданов обясни за снимката: Не, мамини сладки, случайно е

Просто инцидентен миг, сниман под инцидентен ъгъл, съобщи ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ
Снимката от съдружния съвет на ръководещото болшинство през последните два дни провокира доста въпроси и тълкования. Мнозина съзряха в нея непристоен жест, съпроводен с ехидна усмивка от Тошко Йорданов – ръководител на парламентарната група на „ ИТН “. Самият той изпрати позиция до медиите, в която изяснява, че не демонстрира междинен пръст.

Ето и цялостния текст на позицията:

„ От неделя вечерта се развличам с волните тълкования на група жълти уеб сайтове и тролчета в нета по тематиката с една фотография от съдружния съвет в Министерски съвет. Снимка, която породи в постните им душици въпроса - „ Показал ли съм, аджеба, междинен пръст или не? “.

Айде, това да го дъвчат жълтурите е обикновено, те това работят, да пишат нелепости. Но през днешния ден и някогашните ми сътрудници в bTV съществено започнаха да задават този въпрос, евентуално с вярата да сменят слогана си от „ всички гледни точки “ на „ всички жълто-кафяви гледни точки “.

Та да отговоря на душевните им драми.

Не, мамини сладки, не съм направил жест, а или съм си пипнал слепоочието, или съм се бил подпрял, или нещо такова. Просто инцидентен миг, сниман под инцидентен ъгъл. Пет стотни по-късно или 30 градуса встрани… и това нямаше да е по този начин на тази фотография. Случайно е.

Но! Ако ви се привиждат … знаете какво, то жалост ми е за метода по който гледате на света. Толкова по тематиката! “
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР