16 жени обвиниха американският илюзионист Дейвид Копърфийлд в сексуални престъпления.

...
16 жени обвиниха американският илюзионист Дейвид Копърфийлд в сексуални престъпления.
Коментари Харесай

16 жени обвиниха Дейвид Копърфийлд в сексуален тормоз

16 дами упрекнаха американският илюзионист Дейвид Копърфийлд в полови закононарушения.

The Guardian осведоми, че случаите са се случвали от 80-те години на предишния век до 2014 година Повече от половината дами са показали, че по време на случилото се са били малолетни. 

Някои настояват, че са били единствено на 15 години, когато са срещнали илюзиониста, макар че Копърфийлд, който в този момент е на 67, " може да не е знаел възрастта им ".  " Обвиненията против него включват разпространяване на опиати на три дами, преди да влезе в полови връзки с тях. Те не са били съгласни ", отбелязва The Guardian.

Някои от дамите споделят, че са разкрили за прекарванията с Копърфийлд с помощта на придвижването #MeToo.

Адвокатите на Копърфийлд обаче считат, че обвиняванията са " освен изцяло погрешни, само че и изцяло неправдоподобни ". По техни думи Копърфийлд е бил бранител на придвижването #MeToo и отричат изказванията като заявяват, че не са били подавани сходни искове или недоволства против него в заведенията, в които е изнасял представления по това време. Освен това оповестиха за погрешни изказванията, че е дрогирал девойките, тъй като самият той не е употребявал опиати и те не са " били част от неговия свят ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР