Просто невероятни изображения! Страхотен избор за разходки в офиса и

...
Просто невероятни изображения! Страхотен избор за разходки в офиса и
Коментари Харесай

Есенна елегантност: 30 стилни – външен вид за новия сезон 2019

Просто невероятни изображения! Страхотен избор за разходки в офиса и града.

1.

2.

Стилни изображения, които хармонично съчетават панталони, удължени якета и обувки на висок ток, могат да бъдат подобаващи за разходка в града и за тези девойки, които не са обременени със строги правила за облекло по време на работа. Крайният акцент ще бъде подложен върху верните аксесоари и лекия грим.

3.

Високите ботуши, комбинирани с топла рокля и жилетка без ръкави, наподобяват женствени и сантиментални. Такова леко изображение е уместно за разходки в топло време.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Дънките са неразделна част от дрешника на същинска модница. Когато времето е топло, можете да ги допълвате със стилни обувки и леки блузи, ризи. Прохладният ветрец и облачното въодушевление отвън прозореца ще ви принудят да сложете велурени ботуши на глезена и топъл кардиган от дрешника. Тези неща несъмнено няма да ви разрешат да замръзнете. Момичетата, които избират комфорта, могат да избират обувки на невисок шлейф. Така че нищо няма да попречи на придвижванията ви.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

Когато избирате неща за офиса, не би трябвало да се фокусирате върху типичен костюми и строги панталони. Бизнес жена може и би трябвало да наподобява ефектно във всяка конюнктура. Прости ризи, панталони и поли, допълнени от обувки на висок ток, ще оказват помощ.

20.

21.

За да се предпазите от прохладата, несъмнено би трябвало да носите със себе си леко палто, плетен кардиган или удължено яке заран. Те са чудесни за моден външен тип.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР