Просто изглежда, че парижанките могат да носят всичко и винаги

...
Просто изглежда, че парижанките могат да носят всичко и винаги
Коментари Харесай

Какво помага на френската телевизионна водеща да изглежда стилна след 55

Просто наподобява, че парижанките могат да носят всичко и постоянно да наподобяват стилно. Ако това беше правилно, стилните ревюта надали щяха да са доста известни със препоръките си какво да купим и по какъв начин да облечем.

Не, и френските дами чакат с неспокойствие нови епизоди на жанр и фешън ревюта. И тогава те разискват освен препоръките на стилистите, само че и тоалетите на водещите, които постоянно стават образец за дамите.

Нека да се срещнем с една от френските телевизионни модници.

Кристина Кордула
Тази красива парижанка е Кристина Кордула. Тя е на 56 години, тя е публицист, ефирен водещ, модел и стилист. Зад всяка дума в това изброяване стои доста труд, достижения и триумфи. А Кристина има доста от тях!

Тя беше интернационален модел, даже супермодел, работи с Ив Сен Лорън, Шанел, Диор. Снимки на Кристина се появиха в най-известните фешън списания.

През 2002 година тя отваря лична организация за жанр. Помагайки на клиента да откри своя личен жанр, Кристина и експертите, с които работи, се съобразиха с характерността на всеки.

От 2004 година Кристина работи по малкия екран със своята организация и всички излъчвания на Кристина стават доста известни.

С участниците в програмата “Кралицата на извършването на покупки ”
Успехът на телевизионните излъчвания донесе на Кристина освен популярност и популярност, само че и купата Жена на годината 2014 и купата на обичания ефирен водещ на Франция.

Стил Кристина Кордула
Какво оказва помощ на Кристина да наподобява ужасно, макар възрастта си?

Основата на привлекателността
Вероятно сте забелязали стройната фигура на французойка. И може би даже са считали, че не е мъчно да изглеждаш добре с такава фигура.

Разбира се, че е по този начин. Но Кристина Кордула знае, че положителният външен тип е резултат от забележителна работа. Тайни няма, само че без старания не може!

Условия за добър външен тип

Физическа интензивност. От значително значение за положително здраве и поддържане на форма. Самата Кристина обича йога, не пропуща опцията да се движи. Има резултат!

Прическа. Ако главата не е в ред, малко евентуално е да изглеждате привлекателно. Кристина сполучливо избра къса прическа, тя й оказва помощ да наподобява по-млада.

Замисленост на изображението. При съставянето на комбинации е значимо да се вземе поради освен уместността на стилните трендове и трендове, само че и самостоятелните характерности на физиката.

Усмивка и положително въодушевление!

Стилът на Кристина
А в този момент да забележим по какъв начин Кристина композира облиците си.

Простотата е в основата на елегантността. Образите на Кристина притеглят със своята елементарност и експресивност. Най-често тя употребява артикули с къса кройка. Техните елементарни и изчистени линии акцентират женската хубост.

Уместността е ключът към модерния облик. Избирайки неща за дрешника си, Кристина взема поради тяхната приложимост. Така да вземем за пример необятните панталони и дънки са в наклонност през този сезон. Кристина ги добавя с блуза, която с помощта на флоралния принт е в крайник с друга наклонност. Комбинирайки дънки и блуза, Кристина придобива стилна визия.

Акценти. За да направи изображението по-изразително, Кристина прибавя акцентен подробност.

В този облик, да вземем за пример, той се трансформира в алена риза. Без него бяла тениска с черни дънки би изглеждала селски.

Същата роля играе и “хусарското ” яке, което добави жилетката с дънки.

Различни фактури. Като всички стилисти, Кристина знае, че комбинацията от разнообразни текстури в едно изображение е техника, която прави изображението ефектно. И той постоянно употребява тази техника, комбинирайки да вземем за пример плетиво, вълна, коприна или памук с кожа.

Стилизация. Изображението ще се окаже скучно или стилно, според от това какво и с какво е обвързвано. Струва си да вземем за пример да добавите всеки подробност от състезателен жанр, по какъв начин изображението ще наподобява по нов метод. Класическият костюм с маратонки е един образец за сполучлив жанр.

Как ви харесва това изображение? Бордо кожена пола с цип наподобява женствена. Но детайлите на раменете не развиват тематиката за женствеността, а в противен случай, прибавят мъжествени нотки към изображението. В края на краищата, нюансите на горната част, кройката на ризата, презрамките на якето са ясни признаци на военния жанр.

Като цяло се оказва забавна композиция, която по никакъв метод не можете да наречете скучна!

Аксесоари и украшения. Важни допълнения, от които постоянно зависи изображението. Обърнете внимание на кърпичката, колана, бижутата, които Кристина прибавя към визията си.

Съгласете се, без тях всичко би било по-лесно и по-малко забавно.

И в умозаключение – още няколко изображения на Кристина.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР