Пропукване“ от Карин Слотър чертае дълбоки резки в привидно съвършените

...
Пропукване“ от Карин Слотър чертае дълбоки резки в привидно съвършените
Коментари Харесай

Мракът напира, нужно е само „Пропукване“ – нов трилър от Карин Слотър

„ Пропукване “ от Карин Слотър чертае дълбоки внезапни в видимо съвършените животи на богатите, с цел да извади мрачевина, която множеството трилърови писатели не смеят.
От през днешния ден на пазара към този момент можете да откриете „ Пропукване “, нов трилър от бестселъровата авторка Карин Слотър(„ Триптих “, „ Добрата щерка “, „ Красиви девойки “). Още с първите си романи Слотър се трансформира в същинско събитие в трилъровата литература, като съчетава страховити спускания в мрачните бездни на човешката душа и вълнуващ, под напрежение жанр, спечелил сърцата на читатели в над 120 страни по света.
 Симфонията на времето – нов испански вълшебник на словото излиза за първи път на български " Симфонията на времето " – нов испански вълшебник на словото излиза за първи път на български
Впечатляващият разказ в духа на творбите на Карлос Руис Сафон съчетава любовна драма, фамилна сага и историческа конспирация. Един от най-т...
Абигейл Кампано е имала бурна вечер. Току-що е конфронтирала брачна половинка си дружно от следващите му извънбрачни залитания и се прибира в богаташката си, съвършена къща, с цел да осмисли случилото се. Но сега, в който влиза, светът ѝ се прекатурва. Абигейл открива щерка си Ема мъртва, а чужд мъж – провесен с нож над нея. Като събира последните капки мощ и кураж, които даже не е знаела, че има, разрушената майка отвръща на удара на нападателя и го убива на място.
Но тогава схваща, че е прочела сцената неправилно. Напълно, пагубно неправилно. Дъщеря ѝ не е мъртва, а отвлечена, а стрелките на часовника непреклонно отброяват минутите до време, в което към този момент ще бъде прекомерно късно да ѝ се помогне.
Специален сътрудник Уил Трентима обилие от персонални проблеми, с които би трябвало да се разправя. След негово вътрешно следствие са уволнени корумпирани служители на реда, само че това не му печели точки за известност измежду останалите вътре в службата. Новата му партньорка го ненавижда, тъй като собственоръчно е изтикал майка ѝ от управителния ѝ пост, а природата му на единак го прави още по-труден за взаимна работа.
Но сега, в който влиза на сцената на закононарушението, той вижда нещата по напълно различен метод от всички останали. Двете убийства не се развиват в сегашното. Те се простират надалеч в предишното и кошмарната игра едвам в този момент стартира. Единственото, което остава, е корозивното възприятие, че следствието му прорязва дълбоки внезапни в видимо съвършените животи на богатите – там, откъдето демони в човешки облик изпълзяват на повърхността, жадни за отплата.
 Откъс от Деволюция на Макс Брукс Откъс от " Деволюция " на Макс Брукс
Не съм сигурна за какво поех по алеята, назад по маршрута на Тони към моста. Екопътеката беше по-близо. Нужда от независимост? Подсъзнателно б...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР