Промяната в този регион се изрази в това, че спряха

...
Промяната в този регион се изрази в това, че спряха
Коментари Харесай

Портних за разследването срещу него: Питайте Тройната коалиция за тръбата във Варненското езеро

„ Промяната в този район се изрази в това, че стопираха строителството на Автомагистрала „ Хемус“ при оставени пари от предното държавно управление. Въпросът очевидно не е за финанси, а за това, че на „ Хемус“ не се работи. От значимо значение за всеки един варненец е, че всичко е обвързвано изначално с „ Хемус “. Изчезна и тематиката с автомагистрала „ Черно море“, съобщи пред медиите варненският кмет Иван Портних.

По думите му единственото, което прави държавното управление, е да дава имагинерни обещания, без никакъв резултат и конкретика.

„ С интерес следя надпреварата на всякакви политици, извадени от нафталина, и такива, които са се запътили натам, да изясняват кой има по-големи заслуги в разкриването на всевъзможни елементи, свързани с тематиката за тръбата във варненското езеро. Аз нито съм одобрявал стратегия, нито съм осигурявал финасиране, нито съм избирал реализатор, контрол или съм строил, както и разплащал и приемал въпросната тръба по простата причина, че тогава не съм се занимавал с политика. Това е ясно за всички “, безапелационен бе градоначалникът. Вчера бе обявено, че против кмета се води следствие за ремонта на канализационната тръба във Варненското езеро.

„ Нека Гуцанов да попита своя шеф Станишев за всички тези въпроси. По време на „ Тройната коалиция “ са определени реализатори, надзорници, план и всичко останало “, сподели още той.

Иван Портних съобщи, че не е ходил на разпит, а е получил документите, които е трябвало да му връчат.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР