Промяната трябва да гарантира сигурност и стабилност в държавата. БСП,

...
Промяната трябва да гарантира сигурност и стабилност в държавата. БСП,
Коментари Харесай

Калоян Паргов: БСП е гарант за промяната, сигурността и стабилността в държавата

Промяната би трябвало да подсигурява сигурност и непоклатимост в страната. Българска социалистическа партия, като незаобиколим фактор в 46-ото Народно заседание, ще е поръчител за това. Ето за какво е значимо на 11 юли гласоподавателите да ни поддържат с №4 в бюлетината. За това прикани водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов.

„ Българските социалисти имаме парламентарния опит, професионалната експертиза и екип от знаещи и можещи хора, които да поемат отговорността и да вземат участие в построяването на нов модел на ръководство на страната след ГЕРБ ", съобщи Паргов и добави, че Българска социалистическа партия работи за това, непрекъснато и редовно, през последните 4 години.

Според него в новия парламент ще е необходим политически консенсус за осъществяването на нужните промени във всички браншове на обществения, икономическия и публичния живот.

 &t=1s

„ Българска социалистическа партия е подготвена да протегне ръка и да бъде правилен и предвидим сътрудник на тези парламентарни сили, които в действителност желаят смяната да се случи в името на по-добрия утринен ден на България ", уверен е водачът на столичните социалисти.

По думите му социалистите са извървели своя път, поучили са се от грешките си и са съумели да консолидират огромната част от лявото политическо пространство.

„ Това ни дава самочувствието и увереността на 11 юли да застанем пред българските жители и да желаяме тяхното доверие ", безапелационен е Калоян Паргов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР