Промяната доведе хаос и разруха. Разликата от при нас и

...
Промяната доведе хаос и разруха. Разликата от при нас и
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Измамата продължава

" Промяната " докара безпорядък и съсипия. Разликата от при нас и при тях е от земята до небето и каквото и да се пробват да изясняват, се оплитат в лъжите си.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на конференция в централата на партията, откакто „ Демократична България ” популяризира своя позиция, в която се афишира изрично срещу връщането на “Газпром ” като снабдител на газ за България и упорства за ясна позиция по дейностите на служебното държавно управление от всички политически сили, които се дефинират за изповядващи евроатлантически полезности, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Защо съветският нефт и „ Лукойл ”, които по същия метод ощетяват България, „ Да, България ” не го включват в тяхната декларация като „ Газпром ”, попита Борисов. по думите му, ГЕРБ ще поддържат документ, в който влиза и „ Лукойл ” и ясно е декларирано, че е подписан и от партията му.

Нали служебният кабинет трябваше да прави единствено избори, а им оставиха най-важното нещо в страната - да обезпечи доставките на газ, сподели още Борисов. Според него служебният вътрешен министър Иван Демерджиев би трябвало да проверява умисъла на кабинета „ Петков ” по отношение на газовите контракти.

Надявам се след чадъра на Бойко Рашков службите да се задействат, добави Борисов.

Борисов попита и къде е решението на Министерския съвет, където те резервирате 7 танкера с газ.

Борисов принуди служебното държавно управление да резервира най-малко за милиард и половина газов запас.

Призовавам служебното държавно управление да резервира неотложно слотове за 2023 година, сподели още Бойко Борисов.

" Политиката е като във футбола – има можещи и неможещи ", съобщи той и добави, че от ГЕРБ откровено почитат сътрудниците си от " Да, България ". " Радваме се, че ни поддържат за " Газпром ", призоваваме ги да ни поддържат и за " Лукойл ", сподели още Бойко Борисов.

Той заяви, че е подготвен да бъде подписан проектозакон за " Лукойл " с Демократична България и това да бъде " първият план на закон в Народното събрание ".

" Кирил и Асен ни сложиха в това състояние да няма
слотове, да няма танкери. Те пристигнаха и за година и половина унищожиха всичко ", съобщи още водачът на ГЕРБ, като добави, че през 12-те години ръководство на партията не е имало сходни проблеми.

По отношение на реденето на листи за предварителните парламентарни избори Борисов сподели: " Нашите листи са подготвени, половината от младежите са на избираеми места. "

Ние просто знаем по какъв начин се вземат решение рецесии, не виждам различен, който може да се оправи, безапелационен е той и прикани „ българите да си спомнят времената когато Макрон, Ердоган и други държавници почиваха в България ”.

" Ако не намерим път за устойчиво ръководство, ще влезем в каскада от избори в най-нестабилното време ", уточни някогашният министър председател и акцентира, че на хората им омръзна от избори и желаят да видят решение на казуса.

На журналистически въпрос по какъв начин ще разяснява думите на служебния министър на районното развиване и благоустройството Иван Шишков, че ГЕРБ не са направени планове за " Хемус ", той отговори: " Изгонихме архитекта Шишкав от ГЕРБ, тъй като имаше смъртен случай. " /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР