Промоутърите на Кубрат Пулев и братовчеда на Тайсън Фюри -

...
Промоутърите на Кубрат Пулев и братовчеда на Тайсън Фюри -
Коментари Харесай

Кобрата и Фюри не се разбраха, отново ще има търг

Промоутърите на Кубрат Пулев и братовчеда на Тайсън Фюри - Хюи, не се договориха и Международната боксова федерация (IBF) насрочи търг за тяхна бъдеща среща. Резултатите от наддаването ще бъдат ясни на 9 август, а спечелилият ще има право да разпредели облагата и да дефинира мястото на конфликта, написа уеб сайтът boxingnews24.

Пулев и Фюри ще излязат един против различен, с цел да дефинират главния кандидат за купата в тежка категория на IBF, която е владеене на първенеца Антъни Джошуа.

IBF have ordered Kubrat Pulev v Hughie Fury to go to purse bids which will take place August 9th to become mandatory for the IBF Heavyweight Title. pic.twitter.com/j8ePRLMnuk
— The Fight Report with JB (@TFRwithJB) July 31, 2018 Пулев към този момент два пъти взе участие в такива търгове и ги печели. Джарел Милър и Дилиън Уайт обаче отхвърлиха да се бият с българина на негова родна земя, каквото е желанието на Кобрата.
 Най-вероятно той още веднъж ще упорства, при триумф в наддаването, мачът да се организира в България.

23-годишният Хюи има 22 мача в кариерата си и единствено 1 загуба - от Джоузеф Паркър през 2017 година

Кубрат е много по-опитен и има 25 победи и 1 загуба - от Владимир Кличко през 2014 година

Ако Кобрата успее да преодолее Фюри, то той ще има втора опция да се бие за купата в тежка категория против Антъни Джошуа. През 2017 година българинът трябваше да излезе против британеца в Лондон, само че се отдръпна поради травма. btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР