Промоутърът на Кубрат Пулев - Нисе Зауерланд, заяви пред Sky

...
Промоутърът на Кубрат Пулев - Нисе Зауерланд, заяви пред Sky
Коментари Харесай

Зауерланд посочи евентуалния следващ съперник на Кубрат Пулев

Промоутърът на Кубрат Пулев - Нисе Зауерланд, съобщи пред Sky Sports, че българският боксьор продължава да мисли за мач против Антъни Джошуа.

Един от двамата братя Зауерланд загатна и кой може да е възможният идващ противник на Кобрата. Става дума за ливанеца Мануел Чар, който сега държи купата в тежката категория на Световната боксова асоциация.

Чар има 35 мача на професионалния кръг, като е спечелил 31 от тях. Диамантеното момче обаче, както назовават родения в Бейрут боксьор, се подложи на двойна интервенция на тазобедрената става през месец май.

Интересното е, че ливанецът бе прострелян 4 пъти в стомаха през септември 2015 година, след което претърпя животоспасяваща интервенция. Завърна се на кръга през юни 2016, когато нокаутира Андрей Мазаник от Беларус в осмия рунд на галавечер в Касел, Германия.

“Кубрат продължава да бъде в топ 3 на боксьорите в тежка категория сега, тъй че никой от нас не е не запомнил за Антъни Джошуа. Естествено, не е ясно дали Джошуа още се интересува от подобен дуел, който би бил доста огромно събитие за Пулев, както и за всеки излизащ против Джошуа сега. Той се извиси освен като първенец, само че към този момент е и международна суперзвезда. Доколкото знам, Пулев организира леки тренировки и сега планираме идващия му ход.

Естествено, че е доста отчаян от проваления мач с Джошуа, който щеше да му донесе доста пари. Тъй като Мануел Чар сега натрупа победи, би бил много добра алтернатива за Пулев, несъмнено ”, разяснява Зауерланд. /bTVnews
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР