Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн заяви, че неговият световен

...
Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн заяви, че неговият световен
Коментари Харесай

Хърн: Джошуа ще бие Кобрата, а после и Уайлдър

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн съобщи, че неговият международен първенец ще нокаутира Дионтей Уайлдър в границите на първите три рунда. Както е известно, англичанинът ще пази поясите на Международната боксова федерация и Световната боксова асоциация против Кубрат Пулев в Кардиф на 28 октомври, а почти по същото време Уайлдър ще заложи купата си във версия Световен боксов съвет против Луис Ортис.

Мечтата на боксовите почитатели в световен мащаб е Джошуа да надделее над Пулев и по-късно да се изправи против Уайлдър за обединяване на купите в тежка категория.

“Мисля, че Джошуа ще го нокаутира за три рунда. Не мога да ви подсигурявам, че ще гледате, примерно, осем рунда от този мач. Искаме да го създадем идващото лято. Според мен Уайлдър ще се оправи относително елементарно с Ортис, който е остарял и изглеждаше доста зле в предходните си два дуела. Уайлдър е по-свеж, по-бърз и по-експлозивен. Мачът му с Джошуа ще е страховит, тъй като и двамата са избухливи, някой ще би трябвало да падне на ринга”, разяснява Хърн пред онлайн канала Fight Hub TV.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР