Промоции, промоции и пак промоции – това е мощният импулс

...
Промоции, промоции и пак промоции – това е мощният импулс
Коментари Харесай

Да пазаруваш онлайн и да пестиш - мисията е възможна с Cashway

Промоции, промоции и отново промоции – това е мощният подтик на потребителския избор и решения за покупка сега. Какво ще кажете обаче за опцията не просто да пазарувате преференциално, а когато и да е да имате достъп до умножаващи се оферти за настоящи предложения и промоционални акции, освен това с алтернатива да си върнете назад до 30% от цената на покупката?

Точно това предлага бързо разрастващата се онлайн платформа. Тя започва и се развива напълно със личен капитал още през 2016-та година, в началото под името OnlinePromo.bg, само че съумява единствено за няколко години да се наложи като водещ портал за насърчаване на кешбек концепцията при онлайн извършването на покупки у нас. Бизнесът бележи растеж над 40% всяка година , офертите се множат, сътрудниците - също, а клиентите – още повече, което предпоставя идната фаза на развиване: надграждане и разширение. Така през 2022 година се стига до сериозна цифрова и бранд промяна, при която платформата сплотява под името Cashway.bg сътрудниците търговци, с които работи, дружно с клиентите си. Успехът в числа към днешна дата наподобява по този начин: Cashway.bg към този момент има над 230 сътрудници, над 250 000 лева изплатен кешбек и над 50 000 дейни консуматори.

В  Cashway.bg  вярват, че услугата занапред набира известност и има капацитет за огромен напредък освен на дребен пазар като България, а и отвън него, защото темповете на развиване на е-търговията са двуцифрени всяка година, а наклонността е това да продължи и отсега нататък.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР