Променя се организацията на движение по някои участъци на автомагистрала

...
Променя се организацията на движение по някои участъци на автомагистрала
Коментари Харесай

Налагат се ограничения за тирове на АМ Хемус през уикенда

Променя се организацията на придвижване по някои сектори на автомагистрала " Хемус " в посока Варна в петък и събота за тежкотоварните коли , оповестиха от АПИ. Причината е предстоящият засилен трафик в края на работната седмица и ремонт на тунелите " Топли дол " и Правешки ханове ".

В неделя (7 януари) от 14 до 20 ч. ще бъде стеснен трафикът в посока София.

Ограничението за петък и събота визира сектора сред 30-и до 47-ми км . Движението ще се пренасочва по обходен маршрут при 30-и км на Автомагистрала " Хемус " по пътна връзка " Витинска река ", ще продължава по път I-1 София - Ботевград и път II-17 до пътен възел " Ботевград " при 47-ми км, където ще се връща на автомагистрала " Хемус ". При нужда, според от метеорологичните условия и интензивността на трафика, придвижването на транспортни средства над 12 т ще се пренасочва и от пътен възел " Правец " (при 52-ри км) по път I-3 Ботевград - Ябланица и ще се връща още веднъж на автомагистралата при пътен възел " Осиковска Лакавица " (при 60-и км).

В неделя (7 януари) от 14:00 до 20:00 часа ще бъде лимитирано придвижването на тежкотоварните коли над 12 т от 60-ти до 52-ри км на автомагистрала " Хемус " в посока София . Трафикът на камиони ще се пренасочва по обходен маршрут от пътен възел " Осиковска Лакавица " (при 60-и км) по път I-3 Ботевград - Ябланица и ще се връща на автомагистралата по пътен възел " Правец " (при 52-ри км). При нужда, според от метеорологичните условия и интензивността на трафика, придвижването на транспортни средства над 12 т ще се пренасочва и от пътен възел " Ботевград " (при 47-ми км) по път II-17 и по път I-1 София - Ботевград до пътна връзка " Витинска река " (при 30-и км) на Автомагистрала " Хемус ".
 Ограничават трафика на тирове в областите Враца, Ловеч и Плевен
Ограничават трафика на тирове в областите Враца, Ловеч и Плевен

Мярката е нужна за осъществяването на строителни действия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР