Промените в законодателството, по които работим, ще гарантират по-голяма финансова

...
Промените в законодателството, по които работим, ще гарантират по-голяма финансова
Коментари Харесай

Официална информация за срещата между Борисов и Петьо от Пловдив

Промените в законодателството, по които работим, ще подсигуряват по-голяма финансова поддръжка за хората с увреждания и по-добри услуги за тях. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов по време на срещата си в приемната на Министерския съвет със фамилията на Петър Мавродиев от Пловдив по отношение на проблемите на хората с увреждания.

Премиерът предложения Емил Мавродиев, бащата на 18-годишното момче, да взе участие в идната среща по проблемите на хората с увреждания. На нея бащата ще може да даде своите съответни оферти за по-ефективното разходване на средствата в тази сфера.

Бащата благодари на премиера за срещата и означи, че след диалога с него е с по-голям оптимизъм. По думите му казусът на хората с увреждания е обвързван освен с отпусканите средства, само че и с рехабилитацията у нас. " Не съм с настройката, че вие сте индивидът който може да даде пари. Искаме тези рехабилитационни центрове да работят обикновено “, добави синът Петър, като се обърна към министър-председателя. Семейството изиска още да се работи бързо по измененията в законодателството, които касаят хората с увреждания.

" Зарадвах се, че министър председателят действително се поинтересува за моите потребности и какво може да се промени, с цел да се усещам добре освен аз, само че и хората с увреждания. Проведохме естествен, човешки диалог “, означи след срещата Петър Мавродиев. По думите му има прогрес и се вижда, че министър-председателят Борисов не неглижира казуса, а се интересува какво може да се направи за хората, които имат проблем, тъй че да се усещат оптимално добре.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР