Промените в кабинета са мимикрия и опит за спасяване на

...
Промените в кабинета са мимикрия и опит за спасяване на
Коментари Харесай

Страхливият нарцис Борисов никога няма да се оттегли от властта, смята проф. Луджев

" Промените в кабинета са мимикрия и опит за избавяне на ситуацията... Тази нова протестна вълна се отличава с нещо доста значимо - те доста добре схващат, че до момента в който партията - мафия ГЕРБ е на власт, дружно с нейния кръстник и неговия телохранител основния прокурор, нищо в страната няма да се промени. Първо, страната би трябвало да бъде освободена с избори ".

Това разяснява пред БНР проф. Димитър Луджев, академик, политик, народен представител, вицепремиер (1990 – 1991 година) във връзка митингите против държавното управление и основния прокурор Иван Гешев. Той добави, че четирите оставки и една рокада в кабинета всъщност нищо не значат и нищо не трансформират.

Според него " този нерешителен нарцис Борисов в никакъв случай няма самичък да се отдръпна от властта, тъй като, той и неговите сътрудници схващат, че в случай че се отдръпна с ГЕРБ е свършено ".

" Тази партия се крепи на неговата мощ, на мафиозната конструкция, която той е основал (...) Това е партия на власт, няма идеологии, там няма нищо, с изключение на кокал... Създадоха невероятна корупционна система, в която всяко нещо се купува и се продава ", добави Луджев.

По думите му ГЕРБ не е направила " една промяна като хората " в последните 10 години.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР