Променихте закона за конкретен човек и се оказва, че той

...
Променихте закона за конкретен човек и се оказва, че той
Коментари Харесай

Станислав Анастасов към управляващото мнозинство: Искате са овладеете КЕВР и да предоставите комисията на олигарха Прокопиев

Променихте закона за съответен човек и се оказва, че той отново не дава отговор на условията.

Това съобщи националният представител от Движение за права и свободи Станислав Анастасов, зам.-председател на партията, по време на дебатите в Народното събрание за избор на ръководител на КЕВР. Станислав Тодоров, повдигнат от „ Продължаваме промяната ”, оглави регулатора.

„ В превзетата страна на Прокопиев вършиме следващите си дейности с една единствена цел – да разбиете самостоятелния регулатор. Користните ви планове са да овладеете и да предоставите КЕВР на медийно-енергийния олигарх Прокопиев “, съобщи Анастасов, обръщайки се към депутатите от „ Продължаваме промяната ”.

Той напомни длъжностите, който е минал претендентът за ръководител на КЕВР и добави, че от последната позиция, която е заемал, е бил освободен по самодейност на работодателя. Анастасов акцентира, че с изключение на 5 години стаж в областта на енергетиката, претендентът за ръководител на КЕВР би трябвало да има и добра професионална известност.

Народният представител от Движение за права и свободи изнесе и обстоятелства от отчет на АДФИ, който открива нарушение на Закона за публични поръчки в размер на 104 707 хиляди лева „ Много необичайно е да оферирате претендент, който не е зачитал Закон за обществените поръчки и да го награждавате с поста ръководител на КЕВР. Нещо повече продължавате с следващото прегазване на закона, морала и честността, която сами заявихте, че ще е водеща за вас. Всичко това е доказуемо с документи. “, обърна се Анастасов към ръководещите.

Народният представител от Движение за права и свободи бе безапелационен, че това следващо деяние не дава отговор на обществото на въпроса: „ Защо токът е безценен и ще продължава да е безценен? “.

„ А токът е безценен и ще продължава да бъде безценен, до момента в който Прокопиев си овладява енергетиката от край до край “, заключи националният представител.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР