Промени в Конституцията звучи абстрактно добре като смяна на автомобила,

...
Промени в Конституцията звучи абстрактно добре като смяна на автомобила,
Коментари Харесай

Дончев: Искане на имунитета на Бойко Борисов би било тъжно и контрапродуктивно

" Промени в Конституцията звучи нереално добре като промяна на автомобила, закупуване на жилище и така нататък ", сподели Дончев.

" Почти всички, които приказват за промени в Конституцията, не са подготвени с съответен текст, който би трябвало да се промени. Имаме консенсус за това какво би трябвало да се смени изключително във връзка с правосъдната система. Всички зависимости по вертикала и хоризонтала да бъдат лимитирани. За това са нужни освен промени в Конституцията, само че и в законодателството ", разяснява Томислав Дончев.

" Интересен въпрос е кой е обвързван с този бутон и кой може да го натисне ", добави Томислав Дончев.

На въпрос дали ще се стигне до обстановката, в който Иван Гешев желае имунитета на Бойко Борисов, Дончев съобщи, че това би било " тъжно и контрапродуктивно ".

Вчера в Народното събрание плъзна слух, че прокуратурата щяла да изиска депутатския имунитет на Бойко Борисов, с цел да стартира следствие за корупция в изключително огромни размери.

" В тази обстановка това ще наподобява единствено и само като репресии и би приключило този развой на цялостен ремонт на държавността, който тече през последните години " счита зам.-председателят на ГЕРБ.

На въпрос може ли основният прокурор да открие скелети в дрешника на ГЕРБ, които д извади, Дончев съобщи, че нямат дрешник, нито пък скелети.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР