Промъутърът на световния шампион на WBA, IBF and WBO Антъни

...
Промъутърът на световния шампион на WBA, IBF and WBO Антъни
Коментари Харесай

Еди Хърн: Ако Кубрат Пулев не се съгласи с условията ни, то мач с Джошуа може и да няма

Промъутърът на международния първенец на WBA, IBF and WBO Антъни Джошуа Еди Хърн приказва пред Sky Sports за идната борба за международната купа на IBF против Кубрат Пулев.

“Искаме борбата против Кубрат Пулев да се организира в края на май или началото на юни в Лондон. Кубрат Пулев е кандидат №1 за купата на IBF ", съобщи Еди Хърн.

“Лошата вест е, че Кубрат Пулев желае колкото се може повече пари за този дуел и той осъзнава, че има повече пари в Истанбул, Саудитска Арабия, Конго или Нигерия, само че Антъни Джошуа желае да се бие във Великобритания”, добави Хърн.

" We have to throw a curveball in there. "

Anthony Joshua insists he could tempt Deontay Wilder into a dream undisputed heavyweight championship fight and has revealed he has held meetings to discuss how to set it up. pic.twitter.com/gumGTzubko
— Sky Sports Boxing (@SkySportsBoxing) January 21, 2020
“Ако Кубрат Пулев не се съгласи с изискванията ни, то мач с Джошуа може и да няма. Датите, на които може да се провежда борбата Джошуа - Пулев е в края на май или началото на юни, а свободни за дуела са стадионите на Арсенал, Тотнъм, Олимпийски стадион и стадионът за ръгби “Туикънъм”, добави Хърн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР