Проливен дъжд, придружен със силен вятър и градушка, се изсипаха

...
Проливен дъжд, придружен със силен вятър и градушка, се изсипаха
Коментари Харесай

Проливен дъжд и градушка се изсипаха над Трявна

Проливен дъжд, съпроводен със мощен вятър и градушка, се изсипаха над Трявна.

Проливният дъжд бързо наводни улиците на града.

На любителски фрагменти се вижда, че стихията е била съпроводена и от мощен вятър. Към момента не се оповестява за нанесени материални вреди, в резултат на бурята. 

Община Трявна осведоми всички жители, че по отношение на огромното количество паднал дъжд и миналата стихия на територията на обитаемоте места са подхванати към този момент всички нужни ограничения и се отводняват засегнатите пътни сектори в урбанизираните елементи. Към момента няма постъпили сигнали за бедстващи хора и животни. Работи се по отстраняването на паднало дърво на ул. " Васил Левски " в града. Поддържа се непрестанна връзка с районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи - гр. Трявна и районен съд " ПБЗН " - гр. Трявна. Призоваваме жителите да се преценяват с метеорологичните условия и да карат с нараснало внимание, оповестяват локалните управляващи.



Значителни превалявания обгърнаха и региона на Смолян и селищата източно от Габрово. Според последните данни превалявания, могат да провокират местни наводнения в региона и да са съпроводени от интензивна дребна градушка, оповестяват от " Метео Балканс ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР