Пролетта у нас идва с нова премяна през март. През

...
Пролетта у нас идва с нова премяна през март. През
Коментари Харесай

Обявяват най-добрите баскетболисти за 2019 г. на 12 март

Пролетта у нас идва с нова одеждa през март. През март с нова одеждa ще се състои и обичайна гала по награждаване на най-хубавите баскетболисти за миналата година на БФБаскетбол.

Церемонията, която в последните три години се организираше като „ Баскетболна вечер “, през 2020 година ще бъде дневна. Организаторите оповестиха, че тя ще се организира на 12 март, четвъртък, от 13:30, в зала „ Родина “ в националния стадион „ Васил Левски “. Тогава се чака да се съберат отличените в Анкетата на федерацията Най-добър и Най-добра баскетболист и баскетболистка на 2019 година, най-хубавите млади състезатели в двата пола, а също – Най-добрият треньор за миналата година. Ще бъдат оповестени и имената на най-хубавите ни играчи зад граница, които бяха избрани в допитването до всички треньори и капитани на мъжки и женски тимове у нас (НБЛ и А група дами и мъже), както и до представители на медиите. По традиция на събитието ще бъдат почетени и изтъкнати деятели и ветерани, навършили през 2019 година кръгли годишнини.

„ Резултатите от Анкетата тази година бяха изключително разнородни, като гласове получиха рекорден брой баскетболисти. Повече детайлности обаче ще бъдат оповестени на 12 март “, дадоха обещание от БФБаскетбол. От централата допълниха, че е имало концепция Церемонията тази година да бъде част от събитията по време на уикенда за Мача на звездите. Шоуто ще се организира в Пазарджик на 22 март. По същото време обаче двата най-хубави женски клубни тима у нас – Монтана 2003 и Берое Стара Загора ще бъдат ангажирани с присъединяване си във финалния шампионат на Адриатическата лига в Стара Загора, което наложило смяна в проектите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР