Пролетта е идеалният момент да прочистим и обновим организма си,

...
Пролетта е идеалният момент да прочистим и обновим организма си,
Коментари Харесай

Топи килограмите неусетно: Вълшебната тридневна диета на д-р Емилова

Пролетта е идеалният миг да прочистим и възобновим организма си, поучава известната диетоложка доктор Людмила Емилова. Само за три дни можем да прочистим организма, спазвайки някои простички правила за здравословно хранене.

" Яжте зеленолистни зеленчуци, салати, марули, а в случай че се притеснявате от химикали или нитрати, изкисвайте ги във вода за към 30 минути с лъжица сода. Появят ли се ягодите и черешите, консумирайте в огромни количества и не забравяйте смутитата, които са доста потребни. Хапвайте бобовите храни, като фасул, леща, нахут. От зърнените – булгур, жито, просо, лимец. От ядките наблягайте на орехи, лешници и други, само че не прекалявайте ", поучава доктор Емилова.



Тя споделя още, че 1-2 чаши вода или чай заран на гладно пречистват храносмилателната система.

" За хора с рефлукс водата не трябва да е прекомерно топла. Дебелото черво би трябвало да се освобождава толкоз пъти, колкото сме се хранили щедро. За дебелото си черво би трябвало да се грижим и да гледаме на него с обич. Да ядем храни, съдържащи фибри и целулоза. "



" Много значимо е да се почиства добре дебелото черво. Няма по какъв начин да ядете по няколко пъти дневно, а да ходите по огромна потребност единствено един път на ден ", споделя още диетоложката, написа FitWell.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР