Пролетта дали дойде е спорен въпрос! Един ден е топло,

...
Пролетта дали дойде е спорен въпрос! Един ден е топло,
Коментари Харесай

Треперите ли, когато дойде време да измиете прозорците на апартамента си? Ето как може да се справите по безопасен начин (ВИДЕО)

Пролетта дали пристигна е противоречив въпрос! Един ден е топло, напряко като за лято, на идващия вадим по дебелите облекла. На каквито и да са атмосферните прищявки, едно нещо е несъмнено – идва време и за пролетно разчистване. А това включва стъклата на прозорците. Съгласете се, няма по какъв начин човек да си излъска жилището, пък като огледа на открито, да не може да разбере заран ли е, вечер ли е. огромният проблем с прозорците обаче е обвързван с сигурността. Особено в случай че живеете в апартамент на висок етаж. Като особено за тази активност всичко над първи етаж си влиза в категория „ висок етаж “. Но ето един артикул, с който ще можете да се справите с нелеката задача бързо, ефикасно и най-важното – без никаква заплаха за вашето здраве. Просто тъй като от самото начало, до момента в който миете прозорците, ще сте крепко стъпили на краката си вътре в жилището.

Става въпрос за магнитна четка за миене на прозорци. Двете елементи на уреда се закрепват и се работи единствено от вътрешната част на стъклото. Изгледайте видео клипа. Там ще видите какви са обособените стъпки по почистването. Има и директива за сигурност, тъй че в случай че магнитите въпреки всичко се отлепят един от различен, частта от външната страна на прозореца да не падне върху някой минувач. Продуктът може да се закупи по Интернет, а цената му варира от 50 до 80 евро.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР