Прокурорите за импийчмънт срещу експрезидента на САЩ Доналд Тръмп в

...
Прокурорите за импийчмънт срещу експрезидента на САЩ Доналд Тръмп в
Коментари Харесай

Защитата на Тръмп се включва в делото за импийчмънт в Сената

Прокурорите за импийчмънт против експрезидента на Съединени американски щати Доналд Тръмп в четвъртък с апел към Сената да го признае за подбудителство към смъртоносната офанзива от 6 януари против Капитолия и да му забрани да заема още веднъж държавни постове.

Това сподели представителят на Демократическата партия Джо Негузе, един от деветте мениджъри на импийчмънт от Камарата на представителите . " Защото в случай че не го извършите, в случай че се преструваме, че това не се е случило - или по-лошо, в случай че го оставим без отговор - кой може да каже, че няма да се повтори? ", сподели той.

Адвокатите на Тръмп ще стартират своята отбрана в петък с аргумента, че някогашният президент не може да бъде държан персонално виновен за щурма на Конгреса. Те също по този начин настояват, че самият развой е противоконституционен, защото Тръмп към този момент не е настоящ президент,
 Демократите: Тръмп стои зад щурма на Капитолия, нахлулите имат вяра, че ги е поканил там
Демократите: Тръмп стои зад щурма на Капитолия, нахлулите имат вяра, че ги е поканил там

Продължава процесът по импийчмънт в Сената

Осъждането на Тръмп обаче е малко евентуално. 17 републиканци ще би трябвало да се причислят към 50-те демократи на Камарата, с цел да бъде той приет за отговорен. Въпреки недоволството в партията против него, евентуално най-после съпартийците на Тръмп няма да гласоподават всеобщо против него.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР