Прокурорите в Ню Мексико заявиха във вторник сутринта, че възнамеряват

...
Прокурорите в Ню Мексико заявиха във вторник сутринта, че възнамеряват
Коментари Харесай

Нови факти по убийството на Халина Хътчинс изправят Алек Болдуин отново на съд

Прокурорите в Ню Мексико обявиха във вторник сутринта, че имат намерение да заведат още веднъж дело против артиста Алек Болдуин за непредумишленото ликвидиране на операторката Халина Хътчинс през 2021 година по време на фотосите на нискобюджетния уестърн „ Rust “.


Прокурорите ще показват делото си против Болдуин пред огромно жури идващия месец, заяви NBC News, базирайки се на източници, осведомени със случая.

От прокуратурата оповестиха, че в идващите два месеца ще бъдат показани доказателства пред огромното жури. Оттам споделят, че след края на предходния развой през април са излезли нескрито редица спомагателни обстоятелства.

„ Случаят на Болдуин ще бъде прегледан от огромно жури в средата на ноември “, сподели специфичният прокурор Кари Мориси. „ Излязоха нескрито аргументи, заради които считаме, че Болдуин е виновен за гибелта на Халина Хътчинс и раняването на Джоел Соуза. Вярваме, че е уместно да позволим на огромното жури в Ню Мексико да реши дали Болдуин би трябвало да бъде съден “, сподели прокурорът.

Болдуин, копродуцент на кино лентата, е насочил револвер към Хътчинс по време на подготовка малко преди да снима нов дубъл за кино лентата. Пистолетът гръмнала, убивайки я и ранявайки режисьора Джоел Соуза.

Болдуин твърди, че не е виновен за гибелта на Хътчинс и че не е натиснал спусъка. Прокурорите отдръпнаха обвиняванията против артиста през април, когато се появиха доказателства, че револверът, който употребява, е бил модифициран, позволявайки му да стреля, без да натиска спусъка. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР