Прокурор Дияна Илиева-Стоянова встъпи в длъжност зам.-административен ръководител–зам.-окръжен прокурор“ на

...
Прокурор Дияна Илиева-Стоянова встъпи в длъжност зам.-административен ръководител–зам.-окръжен прокурор“ на
Коментари Харесай

Дияна Илиева–Стоянова встъпи в длъжност заместник-окръжен прокурор на Окръжна прокуратура-Плевен

Прокурор Дияна Илиева-Стоянова встъпи в служба „ зам.-административен ръководител–зам.-окръжен прокурор “ на Окръжна прокуратура–Плевен, с сан „ прокурор в АП “.

Актът за встъпване в служба беше връчен от господин Владимир Николов – административен ръководител-окръжен прокурор на Окръжна прокуратура–Плевен.

Прокурор Илиева-Стоянова е назначена на длъжността с решение на Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет по Протокол № 11/23.03.2022 година.

Прокурор Илиева-Стоянова е родена през 1979 година в град Свищов. Завършила е висше обучение във ВТУ „ Св.Св. Кирил и Методий “ град Велико Търново, компетентност „ Право “.

Прокурор Илиева–Стоянова има над 18 години общ юридически стаж. В интервала от 2003 година до 2012 година е проверяващ служител на реда в ОД на Министерство на вътрешните работи – Плевен, а професионалната си кариера в органите на правосъдната власт стартира през 2012 година като прокурор в Районна прокуратура – Троян, която извършва до 2014 година, а оттогава и до сегашния миг е прокурор в Районна прокуратура – Плевен, където е избрана и да извършва функционалностите на представител на органа.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР