Прокуратурата в Ловеч ще проверява доходите на задържания за катастрофата

...
Прокуратурата в Ловеч ще проверява доходите на задържания за катастрофата
Коментари Харесай

Окръжният прокурор на Ловеч с нови разкрития за катастрофата с Ферарио Спасов

Прокуратурата в Ловеч ще ревизира приходите на арестувания за злополуката с Ферарио Спасов.

Това разгласи окръжният прокурор Валентив Вълков.

„ Трябва да изясним, в случай че това лице не работи и няма приходи, от кое място се е сдобил с тази кола. Доколкото знам е карал и други първокласни коли ", разясни той.

На този стадий мярката за неотклонение „ подписка " по отношение на Начо Пантелеев не може да бъде изменена, само че в случай че има смяна в хода на следствието за злополуката, при която почина футболния треньор Ферарио Спасов, може да се мисли и в тази посока. Все още не може да се каже с каква скорост е карал подсъдимият, с цел да убие треньора Ферарио Спасов, само че скоростта е доста над 100 км/ч. Това сподели на брифинг пред публицисти окръжният прокурор на Ловеч Валентин Вълков.

Ще бъдат изискани всевъзможни фотоси от камери и ще бъде документирано всичко към пътния случай. Пантелеев е разпитан, само че е запазил правото си да не дава подробни пояснения.

Продължават процесуално-следствените дейности и в границите на последните дни всичко, което е било належащо за изясняване на фактическата конюнктура е направенo. Назначена е и автотехническа експертиза.

В хода на следствието би трябвало да бъде обяснен пътният случай, при който почина Ферарио Спасов. Няма спънка при събирането на доказателствата за имотното положение на причинителя на закононарушението.

Ако бъдат открити нови доказателства, които отежняват виновността, може да бъде преквалифицирано обвиняването на подсъдимия.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР