Прокуратурата в Бургас с нови доказателства за двете тежки убийства

...
Прокуратурата в Бургас с нови доказателства за двете тежки убийства
Коментари Харесай

Откриха части от тялото на убитата брокерка в канализацията на Бургас

Прокуратурата в Бургас с нови доказателства за двете тежки убийства в Бургас - на брокерката Теодора Бахлова и Юмер Мехмед, които бяха осъществени по еднакъв метод . И двете тела бяха открити разчленени , а за жестоките закононарушения е повдигнато обвиняване за ликвидиране на строителния бизнесмен Станимир Рагевски .

Окръжен прокурор Георги Чинев заяви на брифинг, че е открит електрическият трион, с който е нарязан трупът на Юмер Мехмед , открит изхвърлен в чували в езерото Вая.

Сабленият трион е открит в междуетажна площадка в кооперацията, в която е живеел готвачът Деян Дичев , упрекнат в укривателство. По ножа е открита тъкан от тялото на Юмер Мехмед. Намерен е и телефонът, от който Юмер е извикан за срещата с Рагевски. Картата в него е предплатена за 3 години, като е създадено едно- само позвъняване до жертвата Юмер Мехмед ”, разгласи прокурор Чинев. По думите му следва доста деликатен и сериозен разбор по двете каузи и може да се вземе решение за тяхното сливане.

Директорът на ОДМВР Бургас старши комисар Калоян Калоянов заяви, че в градската канализация са открити остатъци от тялото на брокерката Теодора Бахлова .
 ликвидиране Бургас борокерка БГНЕС
Извършихме обзор със характерна видеотехника на канализацията наоколо до мястото, на което е държано тялото и от записите установихме, че в канализацията има движимости и елементи, които може би касаят действието . Със специфична техника беше тествана канализацията и находките, до които се добрахме, бяха част от кост на жертвата, зъб и проектил, който по общи признаци дава отговор на оръжието, с което е осъществено закононарушението. ” Назначена е балистична експертиза от планове проектил и се чакат резултатите.

От прокуратурата показаха, че претекстът за убийството на Юмер е обещания за овъзмездяване на Юмер, които не са били изпълнени . Събраните до в този момент доказателства сочат, че претекстовете за второто ликвидиране, на брокерката Теодора Бахлова, са спор с веществен темперамент, в границите на който жертвата упорито е търсела пари, движими или недвижими движимости от Станимир Рагевски .

До този миг обвиненият Рагевски не дава никакви пояснения за жестоките действия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР