Прокуратурата разследва случая със загиналия моторист в Стара Загора, съобщиха

...
Прокуратурата разследва случая със загиналия моторист в Стара Загора, съобщиха
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва случая със загиналия моторист в Стара Загора

Прокуратурата проверява случая със починалия моторист в Стара Загора, оповестиха от обвиняването.

На 27 юни, към 8:37 часа на ул. „ Никола Петков “ се е движел мотоциклет, ръководен от 39-годишния мъж . В същото време автомобил, ръководен 58-годишен мъж е направил маневра на разклон в посока към квартал „ Зора “, при което е настъпила злополука.

На място е умрял лидерът на мотоциклета. Извършена е била проба с техническо средство за съществуването на алкохол и опиати на лидера на автомобила, като са регистрирани негативни резултати.  

Извършват дейни дейности за определяне на обстоятелствата и обстоятелстват а за настъпилия случай, като вследствие на събраните доказателства ще се преценят по нататъшните дейности по следствието и вероятно покачване на обвиняване.
 Българска телеграфна агенция
По делото са разпитани очевидци, конфискувани са видеозаписи и са   назначени  експертизи. Припомняме, че след случая последваха митинги на жители и близки на умрелия мъж с гледище за  незабавни промени в пътната организация на мястото на произшествието.

А кметът на Стара Загора Живко Тодоров каза, че ще упорства да бъде изградено кръгово придвижване.  Той сподели документи, че през 2019 година е импортирано предложение към Агенция " Пътна инфраструктура " за създаване на такова, само че оттогава няма решение от тях. И дефинира кръстовището като рисково, само че акцентира, че пътят е държавна благосъстоятелност.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР