Прокуратурата претърсва адреси, автокъщи, заведения и хотели в района на

...
Прокуратурата претърсва адреси, автокъщи, заведения и хотели в района на
Коментари Харесай

Спецакция в Дупница заради изчезването на Янек Миланов

Прокуратурата претърсва адреси, автокъщи, заведения и хотели в региона на Дупница. Специализираната акция е обвързвана с изгубването на Янек Миланов.
Разследващите и тежковъоръжени служители на реда със следови кучета обикалят и пустите региони край града, оповестяват от Българска национална телевизия. Очаква се по-късно през днешния ден в региона на дойде и основния прокурор Иван Гешев.

В акцията вземат участие чиновници на Групово дело “Борба с проведената престъпност”, Национална полиция, както и отряда за битка с тероризма.

43-годишният Янек Миланов от Дупница е в неопределеност от 31 юли, след телефонно позвъняване. Качил се е в лек автомобил, а оттогава следите му се губят. Миналата седмица беше претърсен и язовир " Дяково ", само че следи от изчезналия мъж не бяха открити.

Преди няколко дни бе арестуван и някогашен гард на братя Галеви - Васил Капланов - Каплата. Той бе арестуван на изхода на Дупница в посока Самоков. В интервенцията по задържането му са взели участие полицейски чиновници на РУ-Дупница, както и чиновници на ГДБОП.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР