Прокуратурата поиска доживотен затвор без замяна за Викторио Александров, обвинен

...
Прокуратурата поиска доживотен затвор без замяна за Викторио Александров, обвинен
Коментари Харесай

Ще получи ли доживотен затвор извергът Викторио, убил приятелката си и дъщеричката им

 Прокуратурата изиска пожизнен затвор без подмяна за Викторио Александров, упрекнат за убийството на жена си Дарина и бебето си Никол. Това е и настояването на околните на умрелите. Утре магистратите би трябвало да произнесат присъдата, оповестиха от пресцентъра на Софийския градски съд. Александров се призна за отговорен по всички обвинявания и съобщи, че съжалява за случилото се.

Престъплението беше осъществено през октомври 2018 година Според обвиняването частният охранител Викторио убива с револвер Дарина в столичния квартал " Надежда ". Няколко часа по-късно убива и детето, след което е хванат от полицията.

" Мисля, че делото мина в рационален период. По-голямата част от него се проточи поради пандемията ", сподели майката на Дарина - Ваня Министерска.

Тя уточни, че в Викторио помни какво се е случило и пред движимостите лица е описал детайлно своите дейности. " Думите му са потресаващи поради метода, по който бяха изречени: " Ударих я няколко пъти и тя падна. Извадих револвера и я гръмнах ", споделя майката на Дарина.

По думите на Министерска обвиненият е изразил страдание, само че то било чисто декларативно. Експертизи потвърдили, че няма данни убийствата да са осъществени под афект или в резултат на упойващи субстанции.

" Прокурорът изиска най-тежкото наказване. В пледоарията си изрази опасения за нашия живот. Ние получихме няколко закани, две от които бяха по телефона ", изясни още Министерска.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР