Прокуратурата пак поиска постоянен арест за по бившата си жена

...
Прокуратурата пак поиска постоянен арест за по бившата си жена
Коментари Харесай

Прокуратурата пак поиска постоянен арест за мъжа, мятал бутилки по бившата си

Прокуратурата отново изиска непрекъснат арест за по някогашната си жена в Добрич.

На 51-годишния обвиняем са повдигнати три обвинявания - за закана за ликвидиране, хулигански дейности и увреждане на непозната благосъстоятелност, откакто е установено нарушаване на наложената му по-лека мярка " домакински арест ".

Въпреки настояването на прокуратурата на обвинения да бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение, съдът в регионалния град реши, че с сложена електронна гривна. Мярка, която в границите на седмица, към този момент е нарушена от мъжа.
 Съдът остави под
Съдът остави под " домакински арест " мъжа от Добрич, заплашвал с ликвидиране

Районната прокуратура - Добрич настояваше мъжът да бъде арестуван в ареста

Той беше арестуван, откакто към 22:00 часа на 3 септември отишъл в дома на някогашната си жена и почнал да хвърля празни стъклени бутилки, които намерил под прозореца, в стаята, където били тя, двете им малолетни деца и актуалният ѝ сътрудник. Освен това отправял обиди и закани към тях. Обвиняемият хвърлил към 30 бутилки, като съумял да счупи прозорец, стъклена и елементарна врата.

Това не е било първото му нахлуване против майката на децата му, с която били разграничени от към 7 години. Жената живеела с различен сътрудник, а обвиненият не одобрявал обстоятелството, че децата им също живеели с тях.

На 30 август, към 23:00 часа, той отишъл в дома им под предлог да види децата си. Вместо това обаче влезнал в спор с сегашния сътрудник на някогашната си жена, като отправил към него закани за ликвидиране. Хвърлил по мъжа две стъклени чаши , които се счупили в главата и лицето му, причинявайки му порезни рани.

Очаква се съвещанието на Районния съд в Добрич да бъде планувано за през днешния ден следобяд.
 Задържаха 51-годишен мъж тормозил някогашната си жена в Добрич
Задържаха 51-годишен мъж тормозил някогашната си жена в Добрич

Той притеглен към наказателна отговорност за хулигански дейности, увреждане на непозната благосъстоятелност и закани за убийство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР