Прокуратурата обвини 32-годишната Кристина от Сандански за жестоко убийство на

...
Прокуратурата обвини 32-годишната Кристина от Сандански за жестоко убийство на
Коментари Харесай

Обвиниха майката за особено жестоко убийство

Прокуратурата упрекна 32-годишната Кристина от Сандански за грубо ликвидиране на двете й деца.  Майката е направила признания, заяви NOVA, базирайки се на свои източници. Тя е била привлечена като обвинен за тежкото закононарушение, осъществено от нея по изключително непосилен метод и свирепост по отношение на жертвите, които са нейните малолетни деца.

Според една от версиите, до нещастието се стигнало поради фамилни проблеми. Говори се и за домашно принуждение

Двойното ликвидиране 32-годишната Кристина направила малко след 17:00 часа през вчерашния ден, сочат данни от следствието.

Версията е, че останала с децата си сама у дома, в припадък на гняв дамата по жесток метод лишила живота на невръстните си наследник и щерка - момче на 5 години и момиче на 3 години.

От дома на обвинената са конфискувани голям брой материални доказателства, измежду които два ножа и сатър.

Двамата родители са били в развой на бракоразвод. В Сандански се знае, че няколко пъти до момента те са се разделяли, само че постоянно по-късно са се събирали. Вчера обаче още веднъж се скарали грубо и бащата излязъл. После заварил ужасяващата панорама.

Заради развода майката се е страхувала, че децата ще бъдат присъдени на бащата. Според една от версиите тя ги е умъртвила за да отмъсти на своя брачен партньор. В Сандански се приказва, че години наред Кристина е била жертва на грубо домашно принуждение.

В града постоянно е забелязвана със следи от тежък побой, проверяващите органи обаче на този стадий не оповестяват дали са получавали тъжби от Кристина за тормоз.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР