Прокуратурата издирва хора, които са станали свидетели на намушкването на

...
Прокуратурата издирва хора, които са станали свидетели на намушкването на
Коментари Харесай

Със статут на бежанец е 17-годишният, който наръга младеж в центъра на София

Прокуратурата търси хора, които са станали очевидци на намушкването на 16-годишния юноша в центъра на София . Инцидентът се случи на 23 септември на ул. " Пиротска ".

Спорът е зародил след устен спор . Пострадалото момче се е пробвало да се отдалечи от мястото, само че е настигнато от причинителя и е наръгано с нож , обясниха от обвиняването.



Обвиненият е 17-годишен чужденец, който е с филантропичен статут у нас . Повдигнато му е обвиняване за телесна щета посредством потребление на нож. Оръжието е конфискувано.

" Експертиза ще обясни дали кръвта по оръжието е на потърпевшия, както и дали възможният причинител е оставил свои епителни кафези по дръжката на ножа ", изясни прокурор Георги Иванов.

В хода на следствието са арестувани още няколко български жители, които са разпитани като очевидци и са освободени по-късно. Към момента няма събрани доказателства в закононарушението да са взели участие други лица.

Прокуратурата прикани в случай че има хора, които са станали очевидци на събитията да се извърнат към СРП, тъй като това ще помогне за разкриването на истината.

Предполага се, че има заплаха арестуваният мъж да се укрие. Георги Иванов отхвърли да посочи жител на коя страна е арестуваното лице , " тъй като се ревизират разнообразни версии ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР