Прокуратурата е иззела компютъра на екоминистъра Емил Димитров-Ревизоро. Това стана

...
Прокуратурата е иззела компютъра на екоминистъра Емил Димитров-Ревизоро. Това стана
Коментари Харесай

Прокуратурата иззе компютъра на Ревизоро

Прокуратурата е иззела компютъра на екоминистъра Емил Димитров-Ревизоро. Това стана ясно по време на негов брифинг в Народното събрание. Повод е следствието, обвързвано с ареста на зам.-министъра Красимир Живков.

" Оказали сме подпомагане, дали сме компютри. Ето и аз съм на нов компютър. И моят компютър го няма. Не че на него има нещо, само че всичко, което би трябвало, сме дали. Всичко, безусловно! Казали сме на систематичните админи " каквото ви изискат, записвате, вършиме, давате ". Документи днеска... дори в този момент би трябвало да бързам, да ги заверя, да ги изпратиме по надлежния ред на проверяващите органи. Документи с кашони вървят. Снимат се, преснимат се, отиват ", разяснява министър Димитров.

След въпрос на „ Флагман “ - в действителност ли му е конфискуван компютърът от прокуратурата, Ревизоро отговори: „ Винаги при такива акции се изземват всички масиви, с цел да може да се сверят, да се видят данните. На всички се взима компютърът. И когато на Нено Димов е взет, отново са взети всички компютри, в този момент отново се взимат всички компютри. И по тази причина ви споделям, че атмосферата не е добра. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР